Cautare

15635 de rezultate pentru "accidente de circulatie in data de 13 11 2009" (3.82 secunde)
Ponderea autovehiculelor asigurate RCA a crescut in urma spotului TV difuzat in iunie si iulie. Astfel, la sfarsitul campaniei publicitare, 87% dintre autovehiculele inmatriculate in Romania erau asigurate RCA.
METODE LEGALE DE A SCAPA DE AMENZI!
METODE LEGALE DE A SCAPA DE AMENZI!
Programul manifestarilor de 1 Decembrie. VEZI SI RESTRICTIILE DE TRAFIC 500 de jandarmi vor asigura ordinea in timpul manifestarilor organizate pe 1 Decembrie. Ca urmare a evenimentelor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala.
Un reprezentant al PSD a citit in parlament textul Motiunii de cenzura, intitulata "OPRITI GENOCIDUL SOCIAL!". Puteti citi in continuare a sasea parte a Motiunii, al carei Moto este din Mihai Eminescu:
Guvernul a aprobat programul national multianual, pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii, bugetul alocat programului, pentru anul acesta, fiind de 405.000 de lei. ... 58/09.04.2009, odata cu publicarea in Monitorul Oficial nr. 268 din 24.04.2009.
Reprezentantii Oficiului Teritorial pentru IMM si Cooperatie Constanta au declarat ca, in cursul zilei de ieri, au fost lansate mai multe programe de sprijinire de catre statul roman a IMM-urilor, printre care se numara si programul pentru sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii prin fonduri in limita sumelor platite pentru profitul brut reinvestit.
METEO " Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Vezi prognoza pentru fiecare regiune a tarii/ AMPress Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza pentru intervalul 30 noiembrie-13 decembrie. Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii:
In Banat, prima saptamana vremea se va incalzi usor de la o zi la alta, astfel incat temperaturile maxime vor atinge, in medie, 29 de grade in data de 06 iulie.
1.094/2006, angajatorii sunt obligati ca de la 1 ianuarie 2007 sa tina evidenta salariatilor printr-un registru electronic. ... 161/2006, angajatorii erau obligati sa intocmeasca registre electronice de evidenta a salariatilor incepand de la 1 septembrie 2006.
Secretarul de stat pentru afaceri europene din Franta, Pierre Lellouche, a declarat la France Info ca in ciuda banilor europeni pe care ii primeste, Bucurestiul nu actioneaza pentru integrarea romilor, estimand ca in aceste conditii Romania nu poate intra in spatiul Schengen.
Desi leul s-a tot apreciat in raport cu devizele de referinta, analistii financiari estimeaza ca din ianuarie cursurile valutare se vor stabiliza. De altfel, dupa interventia recenta a bancii centrale, leul si-a mai pierdut din stralucire.
Punerea in circulatie, la data de 1 iulie, a leului greu a generat o adevarata panica printre speculantii de senzatii tari. Potrivit acestora, trecerea de la leul vechi la leul greu ar provoca o paralizare a pietei financiare.
La cinci luni de la denominare, 95% din bancomatele din Craiova eliberau bancnote vechi, desi faceau tranzactii in RON. Cate dintre bancomatele din Craiova elibereza bancnote noi cu mai putin de doua luni inainte ca vechile monede sa iasa din circulatie, ne spun reprezentantii bancilor din Craiova.
Legea general valabila a dat nastere la situatii ilare, in care trebuie platita aceasta polita inclusiv de proprietarii de tractoare. Polita obligatorie de raspundere civila auto este, din acest an, mai scumpa si cuprinde si asigurarea Carte Verde - necesara celor care calatoresc in UE.
Serviciul Politiei Rutiere (SPR) Constanta a pus in aplicare, din acest sfarsit de saptamana, restrictiile de circulatie pentru masinile de mare tonaj, masura care va fi aplicata pana in data de 15 septembrie.
Inmatricularile de autoturisme noi au scazut cu 2,3% in primele sapte luni, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 171.385 de unitati, in timp ce inregistrarile de masini second-hand s-au dublat, la 112.054 de unitati, iar in iulie au intrat in circulatie mai multe masini rulate decat noi.
Ministerul Economiei si Finantelor a primit solicitari de la notarii publici sa modifice legislatia privind expertizele notariale, intrucat imobilele s-au ieftinit, preturile din piata imobiliara revenind la nivelul celor din 2006.
Lucrarile pentru supralargirea Soselei Pipera sunt in grafic. ... Lucrarile pentru supralargirea Soselei Pipera si pasajul denivelat sunt in grafic, fiind amplasate grinzile pe trei tronsoane ale podului si executati toti pilotii forati, iar problema exproprierilor este rezolvata, a declarat, duminica, primarul general Sorin Oprescu.
BNR vinde o moneda din aur dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Nicolae Iorga In conformitate cu prevederile Legii nr.312/2004 privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei, Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 25 iulie 2011, o moneda din aur dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Nicolae Iorga.
google-analytics.com